Goedaardig gezwel !

Gisterenavond heb ik het verlossende nieuws gekregen van mijn dokter dat het gezwel aan mijn schildklier goedaardig blijkt te zijn. Ik heb gewacht tot nu om dit op mijn blog te zetten omdat ik vandaag nog contact moest opnemen met mijn dokter wat er nu verder dient te gebeuren.

Aangezien het gaat om een goedaardig gezwel en de functie van mijn schildklier normaal is, hoeft er voorlopig geen verdere actie ondernomen worden. In september moet ik nog eens contact opnemen met mijn dokter en dan zal ik waarschijnlijk doorgestuurd worden naar een endocrinoloog. Die zal dan beslissen wat er verder dient te gebeuren.

Ik kan terug eindelijk op mijn beide oren slapen en hoef ik me geen zorgen meer te maken. Ik ben wel benieuwd wat er nu verder gaat gebeuren, maar dat horen we later wel van de endocrinoloog.

Reacties

  1. Hoi Daniël,

    Verrast lees ik Uw berichtje maar ik ben toch blij te horen dat er toch niets verkeerds met je is. Zo te lezen lijkt het mij mogelijk om met de juiste medicijnen tot volledige genezing te kunnen geraken. Ik duim alleszins voor je. Alleszins kop op en goede moed !

    Stefan M.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Naar de kinesist

Oudejaarsloop Heerlen