Intervaltraining op de club

Gisteren intervaltraining op de club. Op het programma stond 8 x 1000 m met 2' rust. Iedereen behalve Jurgen was present op de training : Lode, Marc, Johan en Rudi. Tijdens de opwarming hadden we het nog even over de Lentejogging van Zonhoven. Lode zag het nog zitten om door te zetten in de Haspengouw Challenge. Met zijn zesde plaats in zijn categorie kon hij toch wel tevreden zijn. Als de bezetting redelijk meevalt, moet hij zaterdag in Linter toch top 5 kunnen halen. Na de opwarming begonnen we dan aan de 8 x 1000 m. Ik heb redelijk vlak mijn intervals kunnen afwerken : 3:49 - 3:51 - 3:54 - 3:48 - 3:54 - 3:50 - 3:49 - 3:48. Lode liep steeds rond de 3:25, zijn laatste was zelfs 3:20. Marc begon sterk en liep vermoed ik in het begin rond de 3:45, de laatste 2 ging het veel moeizamer, want opnieuw kreeg hij last van zijn rechterscheenbeen. Johan liep meestal in de buurt van mij, net voor of net achter mij. Rudi liep ook heel sterk in de buurt van Marc, hij heeft wel "maar" 6 x 1000 m gedaan. Toen we wouden beginnen aan onze cooling down, kwam Jurgen op de piste. Hij heeft last van zona en moet het een tijdje rustiger aan doen.
A ja, mijn FR305 werkt gelukkig terug normaal. De profiteur mag voorlopig mijn hartslagmeter houden... In totaal kwam ik aan 13,26 km in 1:12:39. Gemiddelde hartslag 144, maximum 174.

Reacties

 1. Mooie training, 8x 1000m in 3'50" kan al tellen, dat belooft voor de komende wedstrijden, goed bezig Daniel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik ben ferm kwaad en op mijn blog mag ik zeggen wat ik wil. Ik vertel geen leugens en ik noem geen namen, dus wie zich aangesproken voelt, heeft er zelf voor gezorgd. Waarom zou ik daar dan rekening mee moeten houden ?
  Ik heb in mijn leven hard moeten werken voor die spullen bij elkaar te krijgen en iedere cent daarvoor moeten omdraaien !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Daniel, goede tijden, ik was gelijktijdig als jullie bezig aan 3 x 1000m, wel allemaal 1 minuut langzamer dan jullie. Maar dat mag als je zo oud bent als mij. Misschien als ons groepje stopt, ik was dinsdag al alleen over, dat ik bij jullie kom meedoen. Ik ben ook lid vd runners.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je mag gerust komen meedoen met ons Hugo !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Naar de kinesist

Oudejaarsloop Heerlen